Första gången jag ser det nya huset / Ever moved into a house you haven’t seen before? 

Spread the love

Första gången jag ser det nya huset

I dagens avsnitt får ni se mitt nya hus. Ett hus som jag själv inte sett förräns jag kom hit och flyttade in. Visst hade jag sett bilder på nätet och filmen som sambon hade spelat in då han var och tittade på det men det var trots det inte alls vad jag hade förväntat mig. Jag kan avslöja att det var många av de bekvämligheter som jag hade räknat med skulle finnas där som saknades. Se hur det går i dagens avsnitt …

Episode 2 The kaos begins
Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next

Ever moved into a house you haven’t seen before? 

In todays episode you’ll get to see when I’m moving into my new house. A house I haven’t seen before I got to the island. Sure I’ve saw pictures online and the movie my other half had recorded when he had gone to see the house but it’s not the same as being on the spot having a look with your own eyes. I can tell you that there are a lot of the normal comforts that I’ve counted on that was missing which I was told should be there. Se how things work out in todays episode…

Episode 2 The kaos begins
Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next

Equipment I use in the video –

Vaccum cleaner 
Mop and bucket set 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of